RFID readers don't respond anymore after update FW 1.3.9e

Ivo H shared this problem 14 months ago
Solved

As the title says, my two RFID reader stopped working after the update to FW 1.3.9e. No way to arm or disarm the alarm. Anyone else having this problem?

Comments (8)

photo
1

This is a known issue and is commented on in this thread:


https://community.zipato.com/topic/current-firmware-version-and-changelogs


BR,

Mislav

photo
1

Good afternoon, do you know if with 1.3.13 the same problem also occours?

since a week ago it has stopped working without having made any change.

Now the 1.3.14 is not available, is it the same problem?

Thank you very much.

photo
photo
1

Update to 1.3.10 makes the RFID readers work back as normal so it seems.

Thx Mislav!

photo
1

Good morning, since a week ago my mini RFID keypad has stopped working, it no longer reads the tags to activate / deactivate the alarm.

it is Zipabox and the current firmware is 1.3.13 will it be fixed with 1.3.14? It is not available yet.

A greeting.

photo
2

This have happened multiple times for me last year with diffrent firmwares. It always ends up with that i have to readd the device.


Actually stopped using it as i cant trust that its working.

photo
1

Thank you very much for your answer,

I am sorry to read this, since it is very useful for me not to depend on the mobile phone to turn on and off the alarm.

So the solution is to remove the RFID from the z-wave network and reinstall it?

It is a disorder, because i will have to add all the tags and codes.

wont this problem be solved in a later version of the driver?

Greetings.

photo
2

No idea to be honnest. It havent been fixed in previous versions. With the speed of development i doubt it.

photo
1

thank you very much Mattias for your support!!

photo