This object is in archive! 

Add module / Blocket on "Starting"

VINCENT shared this problem 8 years ago
Known

Hi,

I have add a first module successfully. but now i have that problem :

It was blocked on


"Discovery process started..Press discovery button on your device.Starting"


I have try to reboot the box, test from another web browser, try to sync the box but nothing changed.

The box was always at the same sync date.


Thank you

Replies (12)

photo
1

same problem today...

photo
1

I got the same problem. Even worse, I can't unarm my alarm system :s I'm like a thief in my own house...


Common Zipato, this is really bad...

photo
1

today nothing works ...

photo
1

My problem is the same, I just wrote a post about it. Sometimes the module is still added to the closure of the window "Start" addition.


Mon problème est le même, je viens d'écrire un post à ce sujet. Parfois le module est quand même ajouté à la fermeture de la fénêtre "Démarrage" de l'ajout.

photo
1

What browser are u using? >> try firefox

photo
1

i can't control my blinds... nothin happen when i move slides in widgets...

photo
1

Same for me.


I can't add device and live event is off

photo
1

We are looking at it already. Soon we will come back with the info...

photo
2

Seems to be ok now


Thanks

photo
1

we had some problems with the message queue which was causing the problems in communication between the server and the UI.


We will continue monitoring the servers for some more time...

photo
1

Problem solved.

photo
1

Guys,

Currently I have same exact problem.

Upgraded a new brand ZipaBOx to official ver. 1.3.13 and unsuccessfully tried to add devices. It was hanged on "starting device exclusion process" with no countdown started.

I tried also to downgrade to previous ver. 1.2.41 with same problem.

I'll appreciate your prompt reply.


Thx,

Avi

Leave a Comment
 
Attach a file