This object is in archive! 

philips hue don't work

PHILIPPE shared this idea 4 years ago
Under Consideration

Hi , I can't paired my hue hub : alway configuration failed . What to do ?????

Is the paradox plug in working ??? before I buy the interface

regards

Files: Hues.jpg

Comments (12)

photo
1

Philips Hue is not yet supported, i know you see it in add devices but you willed to wait a bit

photo
1

I bought zipato because I have seen the philips hue logo on a forum.

That's not cool

Is paradox the same thing ?

If this I return the zipabox

photo
1

I have a Zipatile Firmeware 1.03 and its also not working.. same problem.. any solutions?

photo
1

Please contact support. It will work OK, but you will need to re-join philips hue again.

photo
1

what means "re-join"?


have the same issue. I already reseted my hue bridge and set up all from scratch, but don't get it working.


Thx

Tino

photo
1

you have to upgrade the firmware first to latest beta. This is why you should rather contact support to help you. The change has been done, since you can manage each bulb separately as a device, not endpoint. This is useful for creating rules later.

photo
photo
1

ok, thx - will do it later

photo
1

I also have some issues with hue not sync, what is the last beta firmware, i have also 1.0.3 but when i want to update to last beta my zipatile the screen changes a few times but nothing happens and stays at 1.0.3

photo
1

new beta with Philips Hue redesign has just been release on Friday. Please contact support@zipato.com and they will help you tomorrow. In case this beta is fine, it will become official release next week.

photo
1

Thank you for the quick answer, i can wait for next week.

photo
1

I am also very interested in testing this new beta. I hav contacted support today!


Best regards Jacob Wiqvist!

photo
1

Hi,

Beta or not, not all the function are available on the hue bulbs.

If rules create with ACTION OFF ..does not work.

This box is a nightmare !!

photo
1

When will the Firmware be released fro the Zipatile?

photo
photo
1

Update your FW to 1.013 beta. There it works. Did it at weekend.

photo
1

I have just installed , unfortunately, he now finds the Bridge garnichtmehr ...

Message : Configuration Failed

photo
1

Sorry:

I have just installed , unfortunately he will now no longer at the Bridge ...

Message : Configuration Failed

photo
1

Try to restart the box by disconnecting from mains, then after that try again. Was for me the solution.

photo
1

I'm also waiting for the Zipatile firmware update...

photo
1

Hello , firmware 1.0.13 recorded so unfortunately without ergebniss ... Now comes the message configuration failed

photo
1

Ich habe auch einmal die HUE Bridge resettet ebenfalls ohne Erfolg.