Wallmote supported functions?

Kenth Ringsby shared this question 10 months ago
Need Answer

Is swipe one of the supported functions?

I do not see any events for it.

Comments (20)

photo
1

Kenth,

You can always ask Zipato support directly by creating a ticket on https://support.zipato.com/ I don't have this device.

photo
1

Any news on this please?

photo
1

I would also like to know if there is any new info about this. Did you submit a ticket to get response from Zipato?

photo
1

I believe swipe is definitely supported

photo
1

I have the latest firmware (1.3.13) and Aeon Labs WallMote QUAD firmware 1.8 but there is no swipe option in the rule editor, only buttons 1 - 4 press, held and released. Am I missing something or do I need a later version of the firmware?

photo
photo
1

Hi Clive. When did you join your Wallmote ? If the swipe function has been added after you joined your device you might need to delete and re-join.

I have the same issue as you and can test this later tonight and confirm again here.

:)

photo
1

Hi Henning, Good point! I was on firmware 1.2.29 when I joined the Wallmote. Perhaps re-joining it since upgrading to 1.3.13 will resolve the issue.

Please confirm when you can.

Best regards

Clive

photo
1

Hello again Clive. Bad news. I do not manage to enable any slide events even after removing and re-joining my wallmote (exclusion and inclusion)

Actually a few events actually dissapeared when I did this. See images.


I also run my Zipabox with the latest FW 1.3.13 ans my Wallmote has FW 1.8.

I include some images:

-Wallmote Devicemanager Tree: The whole tree of info from my devicemanager.

-Wallmote Events BEFORE: The events to choose from before rejoining the device.

-Wallmote Manual parameters: The info from the manual about sliding functions.

-Wallmote Custom Config: The configuration I did manually.

-Wallmote Events AFTER: The events to choose from AFTER rejoining the device.


I believe I will do a ticket with all this info and hope for help. Vedran has been super fast the last couple of weeks so I hope he has time to support this also. :)

// Henning

photo
1

Hi Henning, Sorry to hear the bad news. Please let me know how you get on when you raise a ticket. The main reason I bought the WallMote was for the sliding so I am very disappointed that it doesn't work.

Best regards

Clive

photo
1

Hi


I have 3 wallmote's but swipe is not support as I know.


@Henning: if you get a Response from support I would be interested too to know if swipe is still not supported.


Thanks


Beat

photo
1

I just bought a swipe and I was told it was fully supported by Zipato, I cannot test it now but will open a ticket for sure if swipe does not work.

photo
1

Has anyone had success with swipe or raised a ticket for it?

photo
1

Any news from anyone?

photo
1

Hi Clive. Sorry for the delay.

I have a ticket open for this issue.

Last week Zipato did a n attempt to include the swipe function(s) but it was unsucessful.

I will update my comments here ASAP when there is any good news.

Here are some pictures from my tests:

dcb5a5c016271674cba72395ec380426

photo
1

Opened a ticket too, my wallmote's endpoints cannot be used on rules at all.

aa0980b43eda1a7301ce39a5ee8db7fc

d5106fbbb166c12ac14ae5597108b9fa

89654e96cd10bc9be6377d56a32ad3c3

photo
1

Hello Alberto. Please share if you get any reply to your ticket.

What FW do you run in your box and it the Wallmote?

I run 1.3.15 in my Zipabox and 1.8 in the Wallmote. My Wallmote is a quad with 4 buttons.

a4293e6ea4a6ab0e5bb12c62bacabf68

photo
1

Henning,

Sure I will, no luck yet with support. I'm running on Wallmote FW 1.8 and Zipabox with 1.3.13... didn't know there is a newer beta on the zipabox.

What type of device is the wallmote end point, I have it as "touch control" but as you saw above I don't even show button events.

photo
1

Thanks everyone for the updates. Sorry to hear no one has swipe function working yet.

Please keep us updated...

photo
photo
1

Any news from anyone?

Best wishes

Clive

On 30 April 2018, at 01:45 pm, Zipato Support Portal <mailer@3plus.hr> wrote:

photo
1

No updates anyone? not in my ticket...